Kwaliteit & resultaat

Indien u het schilderonderhoud van uw woning aan SchilderOnderhoudsPlan  uitbesteedt, dan kunt u verwachten dat het schilderwerk aan uw woning gedurende een van te voren afgesproken termijn in conditie wordt gehouden. De waarde van uw woning helpen we actief te vergroten, terwijl u uw vrije tijd behoudt. Bovendien krijgt u gedurende de looptijd allerhande advies en ondersteuning om de waarde van uw huis verder te vergroten.

Van een schilderonderhoudsbedrijf verwacht u professionaliteit

Door de juiste inspectie weten wij precies welk onderhoud uw huis nodig heeft en staan wij voor u paraat. Om u zo min mogelijk ongemak te bezorgen doen wij ons best om alles goed en duidelijk te plannen. Wij staan tot uw dienst, met uw wensen als uitgangspunt.

Verrassingen gedurende de looptijd van een abonnement schaden het vertrouwen. Wij voorkomen dat door vooraf met u heldere afspraken te maken. Geen gedoe, maar duidelijkheid over wat u kunt verwachten en wat niet.

Uw tijd is ons uitgangspunt

In alle jaargetijden voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit. We hebben klanten die liever onderhoud laten verrichten als ze er zelf bij zijn. Er zijn ook veel klanten die onze werkzaamheden liever ontlopen en ons de sleutel geven.

Wij garanderen kwaliteit

U verwacht veel van een onderhoudspartner en kwaliteit is daarbij een vanzelfsprekendheid. Daarom garanderen we u onze kwaliteit. Dit doen we door vooraf met u af te spreken wat dat voor uw woning concreet betekent. Op de met u vastgelegde criteria kunt u ons gedurende de onderhoudsperiode aanspreken. Aan het einde van de periode toetsen we samen met u opnieuw de criteria. Uw handtekening is het bewijs van garantie.
Steekproefsgewijs worden we gecontroleerd door Verfadviescentrum.

Transparant

Onze prijzen, onderhoudsschema’s, planningen, de houding van de vakmensen is openGeen verrassingen als uw huis bij ons in onderhoud is. Onze vakman informeert u tijdig en uitgebreid over de planningen. Alles op basis van uw wensen die aan het begin van het SchilderOnderhoudsPlan zijn opgesteld.

Het creëren van meerwaarde voor uw huis is voor ons een uitgangspunt

Uw huis is uw financiële reserve. Hoe groter die reserve, hoe blijer u wordt. We werken nauw samen met woningbezitters om de waarde van hun huizen te vergroten en de onderhoudskosten te minimaliseren.

Onze organisatie staat midden in de maatschappij. Afgezien van ons streven naar verantwoorde producten en productieprocessen, willen we ook jonge mensen een kans geven. Door onze samenwerking met opleidingsinstituten, investeren wij in onszelf en in nieuw talent. Bovendien hebben al onze medewerkers persoonlijke plannen om hun kennis, vaardigheden en attitude te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingstrajecten en inhoudelijke cursussen.