Ik weet het nog goed, ongeveer 21 jaar geleden in 1999, kwam ik als broekie bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders binnen lopen. Stage lopen, daarvoor kwam ik. Zoveel mogelijk facetten van het schildersvak verkennen, om zo mijn opleiding aan het NIMETO Utrecht goed te kunnen afronden.

Het was niet alleen schilderen dat de klok sloeg. Ik mocht ook productkennis opdoen bij Evert Jan in de verfspeciaalzaak. En, was dat even mooi, ik viel met mijn neus in de boter! Hans de Nooy was net een nieuw project gestart. Onderhoudsabonnementen met als naam Eigenhuis Schilderplan.

Het stond nog in de kinderschoenen. Maar wat een aanvragen kregen we in die tijd. Vele dagen ben ik met Hans op stap geweest om huiseigenaren het onderhoudsplan toe te lichten en de offertes uit te werken. De basis die toen is neergezet, staat na 21 jaar nog steeds als een huis. Vast maandbedrag, Stichting Beheer Derdengelden en maandelijks opzegbaar.

Al snel kregen we een aanvraag van meerdere bewoners op de Chirurgijnsgilde in Amersfoort. De eigenaren wilden samen hun buren het schilderwerk aan hun woning laten uitvoeren. Ik was als stagiair natuurlijk erg nieuwsgierig en wilde daar graag mijn steentje aan bijdragen. Na een opname ter plaatse mocht ik de offertes uitwerken. Iedere eigenaar kreeg naar zijn/haar wensen een specifiek aanbod voor het Eigenhuis Schilderplan, natuurlijk met burenkorting! Vervolgens hebben ter plekke een presentatie gegeven en van het overgrote deel van de straat opdracht gekregen om aan de slag te gaan. Als 18 jarige was ik natuurlijk apetrots om daar aan mee te mogen werken.

Jeroen schilder 1999Twee gevallen van #samensterk

Ik ben erg dankbaar voor de kansen die Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders mij gegeven heeft en nog steeds elke dag geeft. Ik heb een mooie groei en ontwikkeling door kunnen maken, en Eigenhuis Schilderplan vanaf de kinderschoenen zien opgroeien. Maar misschien nog wel mooier, het vertrouwen dat wij van de eigenaren op de Chirurgijnsgilde nog steeds krijgen! Nu 21 jaar later ontzorgen wij hen nog steeds op het gebied van schilderwerk. Net zo lang als mijn periode bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders 🙂

In juni dit jaar staat de volgende onderhoudsbeurt gepland en ontvangen de bewoners onze vakschilders als goede bekenden om het schilderwerk uit te voeren. #samensterk

Wilt u net als Chirurgijnsgilde ook een aanbod met burenkorting ontvangen? Dat kan! Op onze burenkorting-pagina vindt u alle informatie en zelfs een handige flyer om uw buren enthousiast te maken. Uiteraard mag u mij ook bellen of mailen voor meer informatie.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland