Een abonnement voor schilderwerk, daar zit ik toch voor altijd aan vast?

Nee, zeker niet! maar ik snap wel dat dit de gedachte is die als eerste bij u opkomt. Tijd voor duidelijkheid.

Laten we het eens omdraaien. Stel dat het zo zou zijn. Dat u voor altijd vast zit aan het schilderabonnement van Eigenhuis Schilderplan. Wat zou er dan gebeuren als u gaat verhuizen? Dan zou u moeten blijven betalen voor een woning waar u niet meer woont. Of als onverwacht uw financiële situatie zou veranderen? Dan zou u die maandelijkse last blijven houden, met alle zorgen van dien. Of in het meest extreme geval, stel dat u komt te overlijden? Dan zouden uw erfgenamen met het schilderabonnement achterblijven. Gelukkig is het niet zo. Het Eigenhuis Schilderplan is overdraagbaar of opzegbaar. 

Hoe-werkt-Eigenhuis-Schilderplan
Samenvatting Eigenhuis Schilderplan

Waarom overdraagbaar en opzegbaar?

De situaties die ik net schetste, kwamen bij ons naar boven in 1999. 20 jaar geleden, zo lang staat het Eigenhuis Schilderplan al voor u klaar. Ons uitgangspunt was toen, en is nog steeds: particuliere huiseigenaren voor lange tijd ontzorgen van het schilderwerk. Het zou volkomen zinloos zijn geweest om een schilderabonnement te presenteren dat niet overdraagbaar of opzegbaar is. Want laten we eerlijk zijn, als dat niet zou kunnen, zou u dan voor het Eigenhuis Schilderplan kiezen? 

Wilt u alle details weten van het Eigenhuis Schilderplan? Klik hier of op de afbeelding voor een overzichtelijke samenvatting.

Als u gaat verhuizen, wat dan? 

In die 20 jaar die wij nu bezig zijn met schilderabonnementen is het regelmatig voorgekomen dat een van onze klanten naar een nieuwe woning is verhuisd. Hoe werkt dat? Er zijn drie mogelijkheden: Meenemen, overdragen of beëindigen. Laat ik ze alle drie kort toelichten. 

Huis-te-koop-Eigenhuis-Schilderplan

Meenemen

Gefeliciteerd met uw nieuwe aankoop! Natuurlijk kunt u uw Eigenhuis Schilderplan meenemen naar uw nieuwe woning. Uw gespaarde saldo, minus de waarde van de eventuele uitgevoerde onderhoudsbeurten, wordt verrekend met een nieuw onderhoudsplan voor het nieuwe adres. We bekijken samen hoeveel schilderwerk er aan uw nieuwe stek is, en u ontvangt een offerte voor het nieuwe Eigenhuis Schilderplan. 

Overdragen

De nieuwe eigenaren van uw woning nemen het onderhoudsplan van u over. Uw gespaarde saldo, minus uitgevoerde onderhoudsbeurten wordt opgevraagd. Dit verrekend u onderling met de nieuwe eigenaren bij de verkoop. Zo heeft kunnen de nieuwe eigenaren met hetzelfde schilderabonnement doorgaan en zijn ook zij zorgeloos verzekerd van goed schilderwerk.

Beëindigen 

Willen de nieuwe bewoners het schilderabonnement niet overnemen? En gaat u bijvoorbeeld naar een huurwoning of appartement? Dan is het Eigenhuis Schilderplan overbodig en kunt u het beëindigen. In dat geval wordt uw gespaarde saldo, minus de waarde van de eventuele uitgevoerde onderhoudsbeurten en administratiekosten, met u verrekend. 

Eigenhuis-Schilderplan-steigerdoek

Schilderwerk afstrepen van uw lijstje 

Niemand kan in de toekomst kijken. Dat is maar goed ook. Toch is die toekomst best belangrijk en kan het de nodige zorgen geven. Zorgen hebben we genoeg. Juist daarom zijn wij 20 jaar geleden gestart met Eigenhuis Schilderplan. Om u te helpen bij één van die zorgen van de toekomst. 

Doe de postcodecheck en bereken welk maandbedrag uw schilderabonnement heeft. Of stuur ons een bericht via WhatsApp. Dan kan schilderwerk van uw lijstje worden afgestreept.

Eigenhuis Schilderplan, zorgeloos verzekerd van goed schilderwerk.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland