Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk van ons t.w.v. €349 

Schilder worden? Dan ontvang je bij Eigenhuis Schilder het eerste jaar het Betere Schilder Keurmerk. Wanneer je een erkend Betere Schilder bent, voldoe je aan strenge toelatingseisen. Opdrachtgevers hebben hiermee de garantie dat ze voor een echte vakman gekozen hebben: iemand die trots is op zijn vak en telkens weer gaat voor het beste resultaat. Een Betere Schilder is trots op zijn vak. Wij vertellen je welke voordelen het Betere Schilderwerk Keurmerk zoal heeft.

Voordelen Betere Schilder Keurmerk

Wanneer je het Betere Schilderwerk Keurmerk hebt, profiteer je van meer voordelen ten opzichte van schilders die niet over dit keurmerk beschikken. Iemand die van jouw diensten gebruik wilt maken, weet hiermee zeker dat er zaken wordt gedaan met een betrouwbaar en gecontroleerd schildersbedrijf. En dat is zeer waardevol. Een klant wil namelijk niet het risico lopen dat schilderwerk op de verkeerde wijze wordt aangebracht of na een paar maanden al af begint te bladderen. Wanneer de schilder over een Beter Schilder Keurmerk beschikt, weten klanten dat ze van uitstekende service profiteren, garantie hebben en een kwalitatief eindresultaat gegarandeerd is. Een kwaliteitsschilder kan afgebladderd schilderwerk, verkleuring, scheuren en andere aantastingen van het schilderwerk aanpakken. Ook laat je met een Beter Schilderwerk Keurmerk zien dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot. Kortom: je bent een erkend kwaliteitsbedrijf. Hiermee krijg je gegarandeerd meer werk dan een schilder die niet over dit keurmerk beschikt, wat ervoor zorgt dat je ook meer zal verdienen. Schildersbedrijven die het Betere Schilderwerk Keurmerk hebben, beschikken over een passie over hun vak en zijn trots op hun schilderwerken. Wil jij ook een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- ? Sluit je dan als vakschilder aan bij Eigenhuis Schilder!

Sluit je als vakschilder aan bij Eigenhuis Schilder

Wil je graag samenwerken met Eigenhuis Schilder en profiteren van een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- ? Sluit je dan meteen bij ons aan! Dit doe je door je gegevens bovenaan de pagina achter te laten. Wij nemen vervolgens binnen 3 werkdagen contact met je op en maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer er aan beide kanten een klik is, zullen we eerst met een pilotproject beginnen. Indien de kwaliteit aan onze kwaliteitseisen voldoet, starten we met onze samenwerking en krijg je een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- .

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland