Welkom Catholina! De afgelopen maanden is team bij Eigenhuis Schilderplan gegroeid. Hoog tijd om een van die nieuwe gezichten aan u voor te stellen. Maak kennis met Catholina v.d. Bunt.

Stel je eens voor, wie is Catholina en wat doet zij zoal?

Ik ben Catholina van de Bunt (ook wel Catho genoemd). Vrolijk, spontaan, ijverig, geduldig en creatief. Ik denk dat dat de steekwoorden zijn die mij het beste omschrijven als persoon. Ik ben 31 jaar, getrouwd en moeder van twee jongens. Ik woon in het kleine dorpje Zwartebroek, ik hoor u denken waar ligt dat? Zwartebroek ligt tussen Hoevelaken en Barneveld in. Stil zitten kan ik niet zo goed, ik heb een grote hobby: ik maak decoratie taarten. Dit is de laatste jaren een wat uit de hand gelopen hobby geworden maar ik doe dit met veel plezier. Ook weten veel mensen mij te vinden voor wat interieur tips waarin ik met alle liefde wat advies wil geven. Meubels opknappen vind ik ook erg leuk maar daar heb ik helaas niet zoveel tijd voor.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor een schildersbedrijf?

Ik heb niet specifiek gekozen voor een schildersbedrijf. Ik zocht vooral een bedrijf waar hard gewerkt word, waar het WIJ gevoel sterk aanwezig was en, waar vooral mannen werken (sorry dames maar ik vind het prettig samen werken met mannen, die zeggen waar het opstaat en draaien er niet omheen en daar hou ik van). Er moest een bepaalde klik zijn en moest mij gelijk op mijn gemak voelen, dit was het geval bij dit leuke bedrijf.

Op 4 januari van dit jaar ben ik begonnen bij Eigenhuis Schildersplan. In eerste instantie ben ik aangenomen voor 1 dag in de week op de administratie, echter is het nog nooit een werkweek van 1 dag geworden en zit ik er nu twee dagen in de week 🙂 Nu we een aantal maanden verder zijn en ik de administratie steeds beter onder de knie heb mag ik mij ook bezig houden met de klanten van Eigenhuis Schildersplan. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en om contact te hebben met de klant!

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Wat ik al schreef ik ben een vrolijk persoon dus ik lach veel. Ik moet vooral erg lachen om de mannenhumor op kantoor en onderling bij de schilders zelf.

Tot slot, welke onderhoudstip wil je onze Eigenhuis Schilderplan abonnees meegeven?

Een tip heb ik zo niet, u heeft al een goede keuze gemaakt om voor het onderhoud van uw woning te kiezen voor het onderhoudsplan van Eigenhuis Schilderplan! De aankomende jaren bent u verzekerd van een mooi en goed resultaat van het schilderwerk aan uw woning.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis Schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Jos Vermeulen, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Mario Asselman

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland