Geen zorgen over de toekomst!

“Mam ik heb alles netjes in m’n agenda gezet, donderdag heb ik topo en volgende week pas een Engels toets. En o ja ik heb op het voetbalveld afgesproken. Ik zorg dat ik om 17.00uur thuis ben. Doei mam!”.” Dag lieverd.” En ik zie hem wegfietsen op zijn neon gele mountainbike.

Groep zeven zit hij nu. En mijn ‘loslaatproces’ is in volle gang. Wat voelt hij zich al groot. Als moeder zie je toch altijd die gevaren die op de loer liggen en waar je ze zo graag voor wilt behoeden. Het is een slimme jongen met een bovengemiddeld IQEigenhuis Schilderplan geen zorgen. We zijn in volle gang om een dyslexieonderzoek in te zetten voor hem, maar alle regeltjes maken dat niet het meest makkelijk. Toch willen we heel graag een duidelijk plan voor hem zodat hij een eerlijke start kan maken op het voortgezet onderwijs. En wij onze zorgen over zijn toekomst daarmee ook een stuk los kunnen laten.

‘Geen zorgen over morgen, vandaag heeft genoeg aan zichzelf’, zei mijn oma vroeger altijd. Zo is onze maatschappij tegenwoordig niet meer. We willen graag controle over alles houden. Grip op de zaak. Zomaar wat aanrommelen en maar zien wat ervan komt, past niet meer bij deze tijd. We hebben daarnaast ook nog eens het internet gekregen waar we alles tot op de kleinste details toe kunnen uitzoeken. We laten ons niet zomaar met een kluitje het riet insturen en willen goede recensies lezen voordat we ergens aan beginnen. Vooruitdenken is een erg belangrijk woord geworden in onze maatschappij.

Eigenhuis schilderplan biedt een oplossing om de komende 10 jaar geen zorgen meer te hebben over het schilderwerk aan uw huis. De investering voor de komende tien jaar is nu al duidelijk en wordt ook nog eens over 120 maanden verspreid.

Een duidelijk plan en u houdt de grip op de uitgaven voor de komende 10 jaar.

Lijkt u dit ook een goed idee? Twijfel dan zeker niet en doe de Postcodecheck. Of stuur ons een WhatsApp berichtje

Eigenhuis schilderplan neemt u schilderzorgen voor de toekomst weg en zorgt ervoor dat uw huis netjes in de verf staat.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland