Wat was het gek hé, die afgelopen maanden in lockdown tijd? Thuis werken, weinig of geen bezoek, misschien kinderen 24/7 over de vloer. Bij ons thuis draaide Netflix op volle toeren. En .. sstt, niet verder vertellen, bij ons thuis waren we heel blij dat jaren geleden de tablet is uitgevonden. Het was een uitkomst bij de combinatie thuiswerken met kinderen. Ik denk wel heel herkenbaar voor velen, zie ook dit artikel in het Algemeen Dagblad. Maar we hadden ook meer tijd om met elkaar te praten. Bijvoorbeeld over welke woonwensen we nog hebben. Is dat ook herkenbaar?

Iedere euro die je hebt kan je maar één keer uitgeven

Het klinkt bijna Cruijffiaans 🙂 En daarom ook zo waar. Waar geeft jij die euro aan uit? Als je dan meer tijd hebt om er met elkaar over te praten, kan je het ook hebben over het slim uitgeven van die euro´s. In de vorige blog schreef mijn collega William al over vakantiegeld. Waar geef jij vakantiegeld dit jaar aan uit? Er kleven nu meer risico´s aan vakanties door Corona Covid-19. Spaar je dan voor een grotere reis in de toekomst? Of schaf je juist een zwembad aan voor in de tuin? Of investeer je het in jouw Eigenhuis? Dat veel van de Eigenhuis bezitters voor het laatste hebben gekozen hebben we gemerkt!

Explosieve stijging aanvragen en opdrachten bij Eigenhuis Schilderplan

De afgelopen maanden in corona lockdown tijd is het aantal aanvragen, uitgebrachte offertes en nieuwe abonnees bij Eigenhuis Schilderplan explosief gestegen. Goed om te zien dat veel van jullie ondanks een roerige corona periode toch nadenken over het onderhoud aan de woning. Voor ons was het niet rustiger dan normaal, maar juist drukker 🙂 Al deze (potentiële) nieuwe abonnees van het Eigenhuis Schilderplan hebben we binnen 3 werkdagen gesproken en van een offerte voorzien. Op de vraag waarom zij juist nu naar oplossingen zochten voor het schilderwerk, gaf het grootste deel aan dat er juist nu de tijd was om na te denken over het schilderwerk. In ¨normale¨ tijden dendert de trein door.

Veel van de nieuwe abonnees gaven dan ook aan te zoeken naar een lange termijn oplossing. Liefst in de vorm van een schilder abonnement. Zodat, als de trein van het normale leven straks weer enigszins gaat rijden, zij geen omkijken meer zouden hebben naar het schilderwerk van de woning. Een slimme keuze, want zij zijn er in de toekomst ook van af. Geen zoektocht meer, geen grote schilder uitgaven en geen schilder zorgen meer. In deze infographic vind je kort alle informatie over het Eigenhuis Schilderplan.

Nog een paar plekken in 2020

Natuurlijk zijn wij super blij met al die nieuwe Eigenhuis Schilderplan abonnees 🙂 Maar dat betekent wel dat onze planning voor dit jaar grotendeels gevuld is. Er zijn in een aantal regio´s nog een aantal plekken. Dus als u nog ideeën heeft over het schilderwerk aan uw woning kunnen wij u wellicht dit jaar nog helpen. Maar vraag juist nu wel uw Eigenhuis Schilderplan aan. Want dan heeft u het nu al geregeld voor volgend jaar.

Wees verstandig, investeer je vakantiegeld in lange termijn zekerheid met een Eigenhuis Schilderplan. Dan heb je twee dingen gewonnen tijdens corona tijd. Een goed gesprek met elkaar en een goede oplossing voor het schilderwerk. 😉

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland