Hoera, wij zijn een vereniging!

Hoera, Eigenhuis Schilder is officieel een vereniging! Onze eerste stappen hebben wij gezet als familiebedrijf De Nooy Schilders. Dat was in 1755. Inmiddels beschikken wij over 265 jaar aan ervaring en behoren wij tot de oudste familiebedrijven van Nederland. Wij hebben inmiddels een grote naam opgebouwd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact. Sinds 2000 bieden wij onderhoudsplannen aan voor eigenhuis bezitters. Hiervoor werken wij samen met vakkundige vakschilders in Nederland en verrichten wij schilderwerkzaamheden middels speciale abonnementen die mensen kunnen afsluiten. Dat wij een vereniging zijn, is reden genoeg voor een feestje. Wij vertellen je graag wat onze vereniging voor jou kan betekenen als je een ervaren schilder bent.

Wat kan onze vereniging voor je betekenen?

Ben je een ervaren vakschilder? Dan kan onze vereniging veel voor je betekenen. Zo kun je je bij ons aansluiten, waardoor je gegarandeerd werk hebt. Wij verrichten voornamelijk onderhoudswerkzaamheden aan particuliere woningen. Dit kan het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk zijn, maar ook het aanpakken van houtrot. Werk je met ons samen, dan verwachten wij ook dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot schade. Voor de particuliere markt maken wij een onderhoudsplan voor 10 jaar. Hierop komen wij om de 3 jaar terug. Zo weten wij exact welke klussen er de komende jaren op de planning staan. Indien je graag met ons wilt samenwerken, kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten bovenaan de pagina. Binnen 3 werkdagen zal er dan contact met je worden opgenomen. Is er een klik? Dan wordt er een afspraak met je gemaakt bij ons op kantoor. Bevalt het voor beide kanten goed, dan starten we eerst met een pilotproject. Wanneer de kwaliteit voldoet aan de kwaliteitseisen die wij aan onze schilders stellen, is de kans groot op een mooie langdurige samenwerking.

Ook als Eigenhuis Schilder aan de slag?

Wil je ook bij vereniging Eigenhuis Schilder aan de slag? Dan heten wij je van harte welkom! Geef ons jouw gegevens door, zodat wij snel contact met je kunnen opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo zien we snel wat we voor elkaar kunnen betekenen en kun je, indien de klik er is, snel beginnen met het uitvoeren van schilderwerk binnen, buiten en het repareren van houtrot schade. Heb je nog vragen over Eigenhuis Schilder? Neem ook dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vereniging. Wij staan je graag te woord.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland