Dat kan bij Eigenhuis Schilderplan! Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het schilder abonnement werkt vrijwel hetzelfde als het leasen van je auto. Bij een leaseauto worden alle kopzorgen over schade, onderhoud, pechhulp en verzekeringen van jou over genomen door een maandbedrag. Zo hoef jij als bestuurder van de auto alleen nog de auto te besturen en te genieten. Je weet per maand precies waar je aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan.

Eigenhuis Schilderplan biedt zo’n zelfde mogelijkheid voor het schilderwerk aan uw woning. Met het schilderabonnement heeft u geen kopzorgen meer. Er wordt gestart met een volledige schilderbeurt die u betaald na uitvoer. Daarna start het maandbedrag voor de toekomst. Reden hiervoor: Op deze manier is het schilderabonnement geen financiering en blijft het schilderabonnement elke maand opzegbaar en krijgt u geen BKR registratie.

Wat is er in het maandbedrag opgenomen en is het veilig?

Alle bedragen in uw offerte zijn standaard inclusief btw, arbeid, materiaal (ook de rolsteiger). Iedere woning is uniek, daarom ontvangt u bij uw offerte een overzicht van de opgenomen onderdelen in uw Eigenhuis Schilderplan. Hierdoor weet u waar u de komende jaren aan toe bent op het gebied van schilderwerk. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan het maandbedrag worden aangepast.

De abonnementsgelden worden veilig onder gebracht bij Woningabonnement Stichting Beheer Derdengelden. Pas nadat u bij een onderhoudsbeurt het opleverformulier heeft getekend, geeft Woningabonnement Stichting Beheer Derdengelden het voor de betreffende onderhoudsbeurt gereserveerde bedrag vrij. Eerder kunnen wij niet bij uw geld komen.

Wanneer start het maandbedrag voor schilderen?

Na de nulbeurt controleert u samen met de schilder het schilderwerk en tekent u het opleverformulier. Hierna ontvangt u de factuur, welke u binnen 14 dagen moet worden voldaan. Het maandbedrag start de eerste van de eerstvolgende maand nadat de nulbeurt is uitgevoerd. Bijvoorbeeld: Wij voeren de nulbeurt uit in augustus, dan start het vaste maandbedrag via automatische incasso per 1 september.

Wilt u dus 100% zekerheid over de kosten van het schilderwerk aan uw woning? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan. Vul uw gegeven in, voeg foto’s toe en ontvang binnen drie werkdagen uw offerte voor het Eigenhuis Schilderplan. Zo profiteert u van een vast bedrag en jaren gegarandeerd goed schilderwerk.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland