Wat maakt de Eigenhuis Schildercoach nou zo uniek? Wat doen wij anders dan anderen? Met drie Eigenhuis Schildercoaches staan wij iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over schilderwerk. Angela, Jeroen en ik zijn de eerste personen waarmee u in contact komt bij Eigenhuis Schilderplan. Wij nemen telefonisch contact op bij de offerteaanvraag en op basis van uw wensen ontvangt u snel een passende aanbieding voor het buitenschilderwerk. Zo nemen wij uw onderhoudszorgen over. Onze Eigenhuis Schildercoaches geven u daarbij een zo eerlijk en transparant mogelijk advies.

Eerlijkheid en transparantie is de basis van vertrouwen

Kent u het spreekwoord: “Eerlijk duurt het langst”. In normaal Nederlands betekent dit: Een leugen komt op den duur altijd uit, maar de waarheid blijft altijd waar. Bij Eigenhuis Schilderplan zijn er daarom drie punten belangrijk voor onze Eigenhuis Schildercoaches

  1. Wees eerlijk: Ook al is het negatief voor ons of voor de ander, zeg waar het op staat. Binnen Eigenhuis Schilderplan willen wij het beste voor de klant.
  2. Doe wat je belooft: Dus als wij u beloven dat u na het telefonisch contact binnen drie werkdagen een complete offerte ontvangt, dan doen wij dat ook.
  3. Communiceer duidelijk: Onze Eigenhuis Schildercoaches vertellen een duidelijke boodschap. Zo weet een klant precies waar deze aan toe is.

Dat ik afgelopen week nog eerlijk was levert gelijk een mooi praktijkvoorbeeld op. Een klant had houten betimmeringen toegepast op het balkon. Echter deze onderdelen waren zo gevoelig voor het intreden van vocht, en dus de kans op houtrotschade, dat een duurzamere oplossing meer voor de hand lag. Ik heb hem daarom geadviseerd om Keralit gevelbekleding toe te passen, ook al mag ik dat als schildersbedrijf natuurlijk niet hardop zeggen. 😉

Eveneens proberen we de communicatie zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld wanneer u als abonnee een plekje ziet in het schilderwerk dat u niet helemaal vertrouwd. Dan kunt u snel van ons een reactie verwachten via WhatsApp. Daarbij komen we het niet alleen oplossen, we kijken ook gelijk naar de oorzaak. Komt het niet toevallig door een lekkende dakgoot? Zo ja, dan is het natuurlijk van belang om eerst de oorzaak aan te pakken.

Voordelen van Eigenhuis Schilderplan

Naast dat de Eigenhuis Schildercoach zo eerlijk en transparant is, zijn er ook nog andere voordelen aan het Eigenhuis Schilderplan

  • Financiele zekerheid: Een vast bedrag per maand.
  • Stichting Beheer Derdengelden: Uw abonnementsgelden zijn veilig.
  • Flexibel & opzegbaar: Het abonnement aanpassen, overdragen of beëindigen kan op elk moment.
  • Zorgeloos genieten: U hoeft niet meer te denken over het schilderwerk, want volgens een vast schema zijn we er altijd op tijd bij.
  • 100% garantie: Op uw schilderwerk tijdens de gehele looptijd van het abonnement.
  • Ambachtelijke ervaring sinds 1754: We gebruiken eeuwenoude kennis en ervaring.

 

Wilt u van alle bovenstaande voordelen profiteren? Vraag dan direct een offerte aan en zo weet u zeker dat dit voorjaar uw woning wordt geschilderd. Wij nemen dan, zoals afgesproken, contact met u op om zo een passende offerte op te stellen.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland