De kosten van een schilder per m2 kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, de grootte van het project, de moeilijkheidsgraad van het werk en de locatie van het project. Over het algemeen hanteren schildersbedrijven verschillende tarieven voor verschillende soorten schilderwerk. Hier zijn enkele algemene prijsindicaties:

  1. Binnenschilderwerk: De kosten voor binnenschilderwerk variëren van €25 tot €40 per m2. Dit is inclusief het schilderen van muren, plafonds, deuren en kozijnen.
  2. Buitenschilderwerk: De kosten voor buitenschilderwerk variëren van €35 tot €50 per m2. Dit is inclusief het schilderen van de buitenmuren, gevels, ramen, deuren en kozijnen.
  3. Sauswerk: De kosten voor sauswerk liggen over het algemeen lager dan voor het schilderen met verf. De kosten variëren van €10 tot €20 per m2.

Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts een indicatie zijn en dat de daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het project en de complexiteit ervan. Het is daarom altijd verstandig om een offerte op maat aan te vragen bij een professionele schilder.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland